Tarieven en vergoedingen

Eerste consult

Ongeveer 1,5 uur

€120

Uitgebreide intake

Voedings- en leefstijladvies

Behandelplan op maat

 

Vervolgconsult

1 uur

€80

Evaluatie adviezen en klachten

Aanscherpen behandelplan

Eventueel aanvullende onderzoeken

 

Tarieven

Ik hanteer bovenstaande tarieven, waarin het consult verwerkt zit en de tijd die ik nodig heb om een behandeladvies op en bij te stellen. Indien gewenst, stuur ik het behandeladvies naderhand toe per mail. De tarieven zijn exclusief eventuele voedingssupplementen en aanvullende onderzoeken.

Vergoeding

Consulten worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Klik hier om te bekijken hoeveel jouw zorgverzekeraar vergoedt. Dit overzicht is tot stand gekomen door de Maatschappij ter Bevordering van Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG), de beroepsvereniging waarbij Praktijk Voedingsverhaal is aangesloten. Of neem contact op met jouw eigen zorgverzekeraar. Supplementen en aanvullende onderzoeken worden niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Factuur

De factuur ontvang je na het consult digitaal. Het bedrag dient bij voorkeur per direct te worden overgemaakt. De rekening kan tevens als declaratie voor de zorgverzekeraar gebruikt worden.

Verhindering

Een verhindering dien je uiterlijk 24 uur van tevoren per email (info@voedingsverhaal.nl) af te zeggen, anders worden de kosten van het consult volledig bij je in rekening gebracht. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.

Voedingsverhaal

Marloes van Heijningen-Waanders

Ugchelen

KvK: 88246663

 

Connect

E: info@voedingsverhaal.nl

T: 06-16742782